Behandelingen:

 

Anti stress massage


In deze hectische tijd is het een weldaad voor lichaam en geest om regelmatig helemaal te ontspannen. De massage bestaat uit een reeks ontspannende en harmoniserende grepen op voeten en onderbenen en is in te zetten bij o.a. gespannenheid, stress, angsten, slapeloosheid, vermoeidheid enz. 

 

 

Therapeutische massages :

 

Neurologisch (Westerse en Chinese massage gecombineerd).

Bij acute klachten beginnen we met therapeutische behandelingen. De voet heeft ongeveer 30.000 zenuwuiteinden. Door massage worden deze geprikkeld. Het corresponderende orgaan dat met die zenuwuiteinden verbonden is, wordt via de betreffende zenuwbaan gestimuleerd. Hieronder vallen de volgende massages:

  • Nieren en blaas
  • Hoofd
  • Spijsvertering
  • Lymfe
  • Ademhaling
  • Hart- en bloedvaten
  • Wervelkolom met spieren en gewrichten
  • Hormonen

 

Energetische massages, bij chronische klachten:

 

Meridiaanmassage

De mens heeft naast het bloedvaten- en lymfestelsel ook energiebanen het zgn. meridianenstelsel. Meridianen transporteren levensenergie naar de bijbehorende organen. In de meridianen kunnen storingen optreden die we blokkades noemen. Door te masseren heffen we die blokkades op. De meridianen (chinese deel, samen met de accupunctuur punten) massages worden altijd gekoppeld aan een Westerse (therapeutische) massage. Dit maakt samen één behandeling.

 

Chakramassage

Chakra’s zijn de energiecentra van het lichaam. Ze vormen openingen tussen de mentale en emotionele lagen van het bewustzijn. Onverwerkte ervaringen uit het verleden liggen opgeslagen in de chakra’s en kunnen als een belemmering werken in ons huidige functioneren.

Door het masseren van de chakrareflexpunten op de voeten worden de chakra’s geharmoniseerd.

 

Auramassage

Deze massage is vooral bedoeld om vastzittende energie in de auralagen los te maken en te reinigen. De aura is een energieveld om elk levend wezen heen. Het laat de persoonlijke uitstraling zien en geeft ons de mogelijkheid om met de omgeving te communiceren. Het energieveld is verdeeld in zeven lagen van bewustzijn. De massage kan helpen om gedetailleerd waar te nemen, zodat blokkades en kwaliteiten die zich in de aura bevinden hanteerbaar worden.

 

Polariteitsmassage

Ons lichaam beschikt, net zoals de aarde, over polen die geladen zijn. Door de polariteitsmassage wordt de energiestroom tussen de polen weer op gang gebracht waardoor blokkades kunnen verdwijnen.

 

Metamorfosemassage

Metamorfosemassage is een eenvoudige techniek voor zelfgenezing en creatieve groei. Het bewerkstelligt verandering, metamorfose van binnenuit. Metamorfose begint bij de levensenergie. Door afstemming op deze energie ontwikkelt ze zich ook en beïnvloedt ze de spirituele energie, de mentale energie, de emoties en uiteindelijk de klachten en symptomen.

 

Chin-Flex

Een ontspannende massage van hoofd, gezicht, nek, schouders, benen en voeten.